Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hashemz/domains/hashemzehi.com/public_html/wp-content/plugins/blog-designer-pro/blog-designer-pro.php on line 899
دندانپزشکی اورژانسی - دکتر محدثه هاشمزهی - دندانپزشک متخصص درمان ریشه دندان و عصب کشی در اسلامشهر

لطفا صبر کنید...


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hashemz/domains/hashemzehi.com/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

دندانپزشکی اورژانسی

548-e1562763867123.jpg

در دندانپزشکی تاج ارائه خدمات برای بیماران اورژانسی به قید فوریت و با اولویت صورت می پذیرد. پس از بروز حادثه برای دندان، کلیه اورژانس های دندانپزشکی باید در اسرع وقت انجام گیرد. بنابراین در هنگام بروز حادثه یا موارد اورژانس با دندانپزشکی تاج دکتر محدثه هاشمزهی واقع در اسلامشهر تماس بگیرید و اطلاعات کاملی در مورد حادثه مذکور و مراقبت های پس ازآن، از وی دریافت کنید.

اورژانس دندانپزشکی مورد نیاز شما خواهد بود، در صورتی که هر یک از علائم زیر در شما دیده شود:

  • دندان درد شديد يا خونريزي
  • دندان شکسته یا خرد شده
  • خونریزی گسترده پس از کشیدن دندان
  • زخم های دهانی یا گاز گرفتن لب و زبان
  • از دست دادن دندان

(در دندانپزشکی تاج،  خدمات اورژانس دندانپزشکی خارج از نوبت و در همان روز مراجعه به شما ارائه می شود)

تلفن تماس با دندانپزشکی تخصصی درمان ریشه دندان و عصب کشی واقع در اسلامشهر و نسیم شهر 02156350845  

زمانيکه حادثه اي براي دندان اتفاق بيفتد، چنانچه نسبت به آن آگاهي لازم را داشته باشيد مي توانيد دندان آسيب ديده را نجات دهيد. به بيان ديگر اينکه بدانيد پس از بروز حادثه براي دندان (مانند شکستگي) چه اقدامي را بايد انجام دهيد، سبب نجات دندان خواهد شد و عدم آگاهي به از دست رفتن دندان خواهد انجاميد.

اين نکته را به ذهن بسپاريد که در کليه اورژانس هاي دندانپزشکي بايد در اسرع وقت به دندانپزشک مراجعه کنيد. بسياري از دندانپزشکان، زمان خاصي را جهت رسيدگي به موارد اورژانس دندانپزشکي در برنامه کاري روزانه خود لحاظ مي کنند. بنابراين در هنگام بروز حادثه يا موارد اورژانس با دندانپزشک خود تماس بگيريد و اطلاعات کاملي در مورد حادثه مذکور و مراقبت هاي پس ازآن، از وي دريافت کنيد.

اگر حادثه زماني اتفاقي بيفتدکه مطب دنداپزشکي تعطيل باشد، به بخش اورژانس (درمانگاه) نزديک محل سکونت خود مراجعه کنيد. آنچه در ذيل آمده، اورژانس هاي رايج دندانپزشکي و مراقبت هاي مربوط به آنها است.

  •  اگر دندان از دهان بيرون بيفتد چه کاري بايد انجام داد؟

اگر دندان دائمي از حفره خود خارج شود و از دهان بيرون بيفتد، سعي کنيد همواره آن را در محيط مرطوب قرار دهيد. اگر امکان داشته باشد، بدون آنکه ريشه آن را لمس کنيد، دندان را دوباره درحفره يا ساکت استخواني مربوطه قرار دهيد. اگر امکان انجام عمل پيش گفته را نداشتيد، دندان را بين لثه ها و گونه خود قرار دهيد يا در شير و محلول هاي موردتأييد ADA جهت نگهداري دندان حفظ کنيد تا خود را به مطب دندانپزشکي برسانيد.

  • اگر دندان کودک از دهانش بيرون بيفتد چه کاري بايد انجام داد؟

اگر دندان دائمي باشد، مطلب پيش گفته را در مورد آن اعمال نماييد. اگر دندان شيري از دهان خارج شده باشد، در ابتدا سعي کنيد دندان را پيدا کرده و آن را در محيط مرطوب قرار دهيد و سپس به دندانپزشک مراجعه کنيد دنداپزشک متوجه مي شود که آيا تمام دندان از حفره خود خارج شده  يا تنها بخشي از دندان شکسته و از دهان به بيرون افتاده است.دکتر محدثه هاشمزهی بعنوان متخصص درمان ریشه تصميم خواهد  گرفت که آن را دوباره درحفره خود قرار دهد يا خير.

  •  اگر دندان بشکند، چه کاري بايد انجام داد؟

براي دندان شکسته، بلافاصله دهان خود را با آب گرم بشوييد تا ناحیهمذکور تميز شود. سپس روي صورتتان کمپرس سرد قرار دهيد تا از تورم آن جلوگيري کنيد و هرچه زودتر

 به دندانپزشک مراجعه کنيد.

  • اگر شخصي لب يا زبان خود را گاز بگيرد چه کاري بايد انجام داد؟

اگر لب يا زبان خود را گاز گرفتيد، ناحيه مذکور را با آب بشوئيد و سپس روي آن کمپرس سرد قرار دهيد چنانچه خونريزي زيادي داشتيد، و خونريزي بند نيامد و ياد درد زيادي داشتيد حتماً به دندانپزشک يا اورژانس مراجعه کنيد.

 

  •  اگر شخصي دچار دندان درد شد، چگونه آن را مديريت کند؟

براي دندان درد، ابتدا دهان خود را با آب شستشو دهيد تا آن را تميز کنيد. سپس با نخ دندان باقي مانده غذا را که بين دندان هايتان گير کرده خارج سازيد. از قرار دادن آسپرين روي دندان و لثه ها اجتناب کنيد. چرا که آسپرين مورد سوختگي بافت لثه خواهد شد. اگر درد ادامه پيدا کرد با دندانپزشکان تماس بگيريد.

  • اگر شخصي احساس کرد که  فکش شکسته، چه کاري بايد انجام دهيد؟

اگر احساس کرديد که فکتان شکسته است، روي آن کمپرس سرد قرار دهيد تا از تورم آن جلوگيري کنيد. بلافاصله به دندانپزشک يا بخش اورژانس بيمارستان مراجعه کنيد.

  • چگونه مي توان شيئ را که در دهان يا دندان ها گير کرده، خارج ساخت؟

اگر شيء خاصي در دهان شما گيرکرد، سعي کنيد به آرامي و با نخ دندان، آن را خارج سازيد، هرگز از وسايل نوک تيز استفاده نکنيد. چرا که اين قبيل وسايل دردناک است و ممکن است به عفونت بيانجامد.

اگر نتوانستيد شي را خارج کنيد. به دندانپزشک مراجعه کنيد.

  • آيا لازم است وسيله خاصي را به کيت مخصوص کمک هاي اوليه اضافه کرد؟

نخ دندان را همراه خود داشته باشيد تا در صورت گير کردن شيء در دهان دندانتان، بتوانيد به کمک نخ دندان، آن را خارج کنيد. کيت نگهداري دندان که در موارد خارج شدن دندان از حفره استخواني خود، کاربرد دارد، نيز وسيله سودمندي است.

  • اگر در زمان سفر، نياز به مراجعه به دندانپزشک بود، چه کاري بايد انجام داد؟

از گزينه جستجوي دندانپزشک در وب سايت ADA استفاه کنيد تا نزديک ترين دندانپزشک به خود را پيدا کنيد ( سر دبير علمي سيمادنت: معادل اين مورد جستجو در تمامي کشورها وجود دارد. در کشور ا يران، از آنجا که همه دندانپزشکان عضو سازمان نظام پزشکي هستند، مي توانيد از اين طريق دندانپزشک شهر محل اقامت خود را پيدا کنيد و يا به درمانگاه مراجعه کنيد)

مدیریت

مدیریت